Ääniset

Seniorikuoro Ääniset

Seniorikuoro Ääniset on sekakuoro joka perustettiin Viihdekuoro Jyvästen rinnalle syksyllä 2006. Ääniset on ilmeeltään virkeä, humoristinen ja tunnelmoiva kuoro ja laulamme viihdemusiikkia laidasta laitaan. Äänisissä laulaa tällä hetkellä kolmisenkymmentä laulajaa ja kuoronjohtajana toimii Jaana Eloranta. Ääniset toimii Jyväskylän Kansalaisopiston alaisena.

Ääniset-seniorikuoron harjoituksissa pyritään ottamaan huomioon iän mukanaan tuomat haasteet ja konserteissa voimme pitää nuotit esillä. Esiinnymme silloin tällöin palvelutaloissa ja järjestämme myös omia konsertteja säännöllisesti.

Haluaisitko liittyä Äänisten joukkoon?

Äänisiin voi liittyä kun Jyväsestä alkaa siltä tuntumaan, tai mukaan voi hypätä vaikkei olisi Jyväsissä koskaan laulanutkaan. Uusia laulajia otetaan mukaan periaatteessa milloin vaan, siksi kannattaa soitella ja kysyä tilannetta kuoronjohtaja Jaana Elorannalta (puh. 040 7737618). Uudelle kuorolaisille ei pidä laulukoetta, tarvittaessa kuoronjohtaja tarkistaa mihin ääneen uusi kuorolainen sijoitetaan. Nuotteja ei tarvitse osata, suuri into laulamiseen riittää!

Viihdekuoro Jyväset